Penis Büyütme Ameliyatı Nedir?


Penis Büyütme Ameliyatı Nedir


Günümüzde tıbbi çalışmalar; sağlık sorunları sebebiyle uygulanan cerrahi ameliyatların yanı sıra, görünüm kazandırma amaçlı olarak uygulanan operasyona imkân tanınmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Penis büyütme ameliyatıdır. Penis büyütme ameliyatı herhangi bir nedenden kaynaklı fiziksel ve sonradan gelişmiş nedenlerden dolayı Penis büyümesi ve işlevselliğin kazandırma amaçlı yapılan operasyona denir. Erkeğin genital organı olarak isimlendirilen Penis süngersi bir yapıya sahiptir.
Penisin standart boyu 16 cm ve altı olan penisler küçük penis olarak isimlendiriliyor. Penisin 16 cm ve üzerinde olmaması, şekil bozukluğunun olması ve normal seviyeden daha ince yapıya sahip olması gibi çeşitli nedenlerin olması Penis büyütme ameliyatını gerektirir. Tıbbi olarak uzman doktor tarafından uygulanan Penis büyütme ameliyatı Türkiye’de başarılı şekilde yapılıyor.

Penis Büyütme Ameliyatı Nasıl Yapılır?


Penis büyütme ameliyatı hastanın tercihine ve hastanın yapısına göre değişkendir. Türkiye’de çeşitleri olan Penis büyütme ameliyatı Ligamentolizis tekniği olarak yapılıyor. Penisin yukarı doğru bağlayan ağların serbestleştirilmesi ile uygulanan cerrahi müdahaledir. Bu teknikte kullanılan yöntem Penisin içeride ki fazla dokuyu dışarı çıkarılarak yapılıyor. 

Peniste uzama sağlanması için V-Y plasty ismi verilen Penisin uzatma tekniği sayesinde cilt kapatılıyor. Peniste ki fazla doku dışarı çıkarak Peniste gerginlik meydana geliyor. Bu hem Penisin uzamasını sağlıyor. Hem de işlev olarak ereksiyon kazanmasını sağlıyor. Penis büyütme ameliyatı hem uzunluk hem de kalınlık seviyesinin artmasını sağlıyor. Penis büyütme ameliyatı ortalama 45 dakika sürebiliyor. Hasta aynı gün taburcu olabiliyor. Günlük işlerini 1 gün sonra yapabiliyor.

Penis Büyütme Ameliyatı Neden Tercih Edilir Ve Fiyatları Nasıldır?


Penisin normal seviyeden kısa olması hem erkeği hem de Partnerini mutsuz ediyor.. Penis büyütme ameliyatı neden tercih edilir? Sorusunun cevabı ise cinsel birleşme sırasında penisin işlev ve uzunluk bakımından yetersiz kalması diyebiliriz.  Penis büyütme fiyatları ise uygulanan yöntem ve piyasanın genel durumuna göre değişkendir.
Hatta bu ameliyatı uygulayan doktorundan doktoruna göre değişmektedir. Penis büyütme ameliyatından korkan birçok hasta olabiliyor. İnternette bulunan Penis büyütme videoları izleyebilirsiniz. Burada bilinmesi gereken önemli şey iyi bir doktor seçilmesidir.




Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Genital Siğiller Tedavi Edilmezse Ne Tür Problemlere Yol Açar?

Erkeklerde Cinsel Sağlık Sorunları

Erkekte Kondilom Neden Olur? Belirtileri Nelerdir