Erken Boşalma Nedir?


 Erken Boşalma Nedir


Erken boşalma tüm Dünya’da erkeklerin yaşadığı psikolojik sorundur. Erkeklerin farklı yaş gruplarında bulunan psikolojik sonuçları olan problemdir. Yapılan araştırmaya göre erken boşalma nedenleri arasında, cinsel eylem yaşama sırasında yaklaşık 1 dakika veya 1 dakikanın altında olan boşalmaya erken boşalma denir. Erken boşalma erkeklerin %50 oranında yaşadığı bir problemdir. Yaygın görülen bu problem çoğu zaman hem erkeğin hem de Partnerinin psikolojik etkilenmesini sağlıyor.

Erken boşalma tanısı koyulan erkek ve Partneri yeterli seviyede doyum yaşamıyorsa ve boşalma engellenemiyor ise, erken boşalma tedavisi veya Terapisi alınabiliyor. Erken boşalma tüm Dünya’da yaygın görülen cinsel bozukluktur. Erken boşalma nedenleri değişkendir. İlk cinsel deneyim, aşırı heyecan, psikolojik nedenler gibi sebeplerden kaynaklanabiliyor.

Erken Boşalma Tedavisi Nasıl Yapılır?


Erken boşalma tedavisinde ki amaç erkeğin boşalma refleksine hakim olunmasını sağlamaktır. Erken boşalma nedenleri psikolojik ve çeşitli nedenlerden kaynaklı olması farklı tedavilerin uygulanmasına neden oluyor. Erken boşalma tedavisinde, erken boşalmayı sağlayan refleksi üzerinde bulunan denetimin kazanmasını sağlanmaktır. Tedavi boyunca, ilk olarak erkeğe daha sonra ise Partnere özel ev ödevi veriliyor.

Bu sayede çiftler arasında sevişme kısa tutulmayarak, tam tersi uzatılır. Burada ki amaç, çiftler arasında ki cinsel hazzı arttırmak ve erken boşalmanın ortadan kalkmasını sağlamaktır. Erken boşalma hem operasyon hem de psikolojik olarak isimlendirilen yöntemler ile yapılıyor. Uzmanın önerildiği gibi uygulanan yöntemler sayesinde erken boşalma problemi ortadan kalkar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Genital Siğiller Tedavi Edilmezse Ne Tür Problemlere Yol Açar?

Erkeklerde Cinsel Sağlık Sorunları

Erkekte Kondilom Neden Olur? Belirtileri Nelerdir